Beste huiseigenaar,

Wij, Vera (43) en Frank (53), volgen onze droom om koraalriffen te herstellen in Thailand en Indonesië. Dit is te vergelijken met tuinieren, maar dan onder water. Hiervoor leven we het grootste deel van onze tijd op Koh Tao, Thailand. Om onze projecten te realiseren hebben we onze eigen stichting opgestart: CoralGardening. (Voor meer informatie kijk op coralgardening.org) 

Frank en Vera op ADEX Singapore 2019

Voordat we voor onze droom onze banen opzegden, werkte Vera bij de waterpolitie in Rotterdam en Zeeland. Frank is van oorsprong automatiseerder en communicatie- en duurzaamheid trainer. We zijn een rustig, betrouwbaar, net, niet-rokend stel van ons woord. We hebben heel veel ervaring met oppassen op huizen, referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Frank werkt onder toeziend oog van Ninja.
Frank werkt onder toeziend oog van Ninja.

In 2020 zijn we weer in Nederland voor lezingen en beurzen voor onze stichting. We willen graag oppassen op een huis in de buurt van goed openbaar vervoer of nabij Amsterdam. Vanaf half maart kunnen we, bij voorkeur voor lange periode, op jouw huis oppassen. Eventuele huisdieren krijgen van ons een hoop liefde en aandacht. We zijn bijvoorbeeld dol op katten die ‘s avonds de warmte en aandacht opzoeken. We hebben ook ervaring met het medisch verzorgen van katten.

Vera met kat in een restaurant.
Vera met kat in een restaurant.

We horen graag van je of we jouw thuis mogen maken tot onze tijdelijke basis. Je kan ons bereiken op frank.vera (@) hotmail.com

Met vriendelijke groeten,
Vera Aarden en Frank van Klaveren

We passen graag op huisdieren, maar dit gaat toch wel iets te ver. Het is trouwens bij een bevriende dierenarts.
We passen graag op huisdieren, maar dit gaat toch wel iets te ver. De python is trouwens van een bevriende dierenarts.